[:ru]Скотч[:ro]Banda adezivă[:]

Afișez toate cele 8 rezultate

 • Banda adeziva Tecca „Super Clear”

  Banda adezivă de ambalare Tecca „Super Clear” este utilizată oriunde şi în cantităţi mari. Astăzi este dificil să ne închipuim ambalarea, păstrarea şi transportarea mărfurilor fără benzile adezive.

 • Bandă adezivă REX „Super Clear”

  Banda adezivă “REX” se prezintă o bandă din polipropilenă cu un strat adeziv aplicat pe acesta, care este special conceput pentru casă, oficii. Recomandat pentru ambalarea cutiilor ușoare de pînă la 4 kg.

 • Banda de mascare Tecca

  Banda de mascare Tecca reprezintă o bandă adezivă pe o suprafaţă de hârtie aspră de greutate redusă. Aceasta este alcătuită din două straturi: baza ondulată care absoarbe scurgerile de vopsea şi alte fluide şi stratul de clei de cauciuc aplicat pe aceasta, care asigură adeziunea benzii la suprafaţa necesară.

 • Banda adezivă din aluminiu Tecca

  Banda din aluminiu Tecca reprezintă o folie cu un strat de clei aplicat pe ea. Benzile din aluminiu dispun de rigiditate şi rezistenţă termică sporită, calităţi care le-au asigurat o largă răspândire în procesul desfăşurării lucrărilor de construcţie, reparaţie, montare şi izolare termică.

 • Banda dublu-adeziva auto

  Banda dublu  pe bază de spumă adezivă de culoare negră este utilizată pentru a lipi materiale cu suprafețe aspre și neuniforme, spre ex: metal, lemn, plastic. Este recomandată pentru munca în aer liber.

 • Banda dublu adezivă cu suprafaţă de spumă Tecca

  Banda dublu adezivă cu suprafaţă de spumă Tecca constă din spumă flexibilă, care permite compensarea neregularităților suprafeţei şi asigură contactul adeziv complet la conexiunea unor materiale dure neuniforme.

 • Banda dublu adezivă din polipropilenă Tecca

  Banda dublu adezivă din polipropilenă Tecca reprezintă o bandă din peliculă de polipropilenă, acoperită cu un strat de clei de cauciuc pe ambele părţi, iar una dintre acestea este protejată de acţiunea exterioară printr-o fâşie din hârtie

 • Bandă adezivă cu Logo

  Banda adezivă cu logo combină funcțiile de ambalare și publicitate. Pe banda adezivă poți aplica nu doar elemente de identitate corporativă, dar și alte informații, inclusiv adresa, numărul de telefon de contact sau ce reprezintă pe scurt promoția.

  Culoare: Transparent/Alb; Material: BOPP – 25 microni; Adeziv: acrilic – 20 microni