Reprezentanții  Propac SRL, sunt  în vizită la Dusseldorf, Germania, unde de  astazi 4 Mai a fost dat start la una din cele mai mari expoziții din întreaga lume –  interpack2023 PROCESSING & PACKAGING .

Interpack este o expoziție globala de tendințe ce țin de viitor ale industriei ambalarii. De la sustenabilitate la digitalizare: ceea ce va fi în real mâine este prezentat astăzi – asta e deviza acestei expoziții, acest fapt este ceea ce face ca interpack2023 să fie pur și simplu unică in acest sens.

Este foarte important pentru noi  să satisfacem cerințele clienților noștri și deaceia suntem în permanentă căutare de inovații și tendințe actuale în industria ambalarii.

Scopul vizitei este de a cerceta piața industriei de ambalare pentru a pune la dispoziția  clienților nostri marfă ecologică , utilă și de o calitate performantă, atît în cît șă fim dispuși de a soluționa o ambalare a marfii cît mai complexă.

În cadrul expoziției accentul se pune pe materialele de ambalare, mașinile de ambalare și tehnologia de proces, aferentă pentru sectoarele alimentare, băuturi, cofetărie, panificație, farmaceutice, cosmetice, nealimentare și produse industriale:

Food , Beverages , Sweets , Bakery ,Pharma, Cosmetics, Non-Food, Industry.

4 mai, 2023